Tangó-AKCIÓ
QLL Kvantum Nyelvtanulás

Ön is egyike a millióknak,
akik évek óta tanulnak nyelvet, és mégsem beszélnek?

Próbálja meg ez egyszer másként!

A VillámExpressz tréninggel, a VillámTananyagok Rutin-csomagjaival már néhány tíz óra látványos eredményt hozhat.

Sokan értik az idegen beszédet, de maguk "nem mernek" megszólalni.
Mások könnyen szólnak, de a másikat nem értik meg.
Ezeknek többnyire olyan közös okuk van,
melyen a VillámExpresszel, illetve a VillámTananyagok Rutincsomagjainak használatával gyorsan, hatékonyan lehet javítani.

Angol - francia - német
VillámExpressz® tréningek

Tíz-tizenötezer mondatnyi, anyanyelvi kiejtésü szöveg meghallgatásából és kimondásából áll. A szöveget garantáltan mindig mindenki érti. A résztvevők „szavaló-kórusa” hamar felveszi a helyes beszédritmust, tempót és az anyanyelvi beszéd többi jellegzetességét. A tanár karmesteri pálcával irányítja a kórust. A résztvevők is kapnak pálcát, hogy mozgásaktivitás társuljon beszédaktivitásukhoz.

E tréning automatizálja a beszédegységek, kifejezések kimondását, korrigálja a belső, néma beszédet, amely minden nyelvi teljesítmény alapja.
Javítja a beszédmegértést, a beszédegységek fordítgatós összerakása helyett a spontán kimondásukat automatizálja.
Kitűnő eszköz az akár évtizedekkel korábban tanultak hatékony felfrissítésére, a korábbi tanfolyami anyagok gyors átismétlésére.

Nyelvvizsga, érettségi, felvételi, utazás, tárgyalás, felvételi interjú, és nyelvtanfolyam megkezdése előtt használja ki ezt a lehetőséget!

Története:
Világújdonságunk volt 2003-ban a VillámExpressz tréning. Digitalizált angol tananyagainkkal indítottunk csak hétvégeken, 2x8 órában. Később a francia és a német nyelvvel, és az üzleti angollal bővítettük a programokat, és helyet kaptak bennük a szöveg-átalakítások is.

Időbeosztása:
Ősztől tavaszig leggyakoribb a 2 napos, napi 6 ill. 8 órás szombat-vasárnapi időbeosztás. Nyaranta bevezettük a 4 hétköznap délelőtti 4-6 órás, illetve esti, 4 órás tréningeket.

© 2022 Minden jog fenntartva! Relaxa Kft., Budapest